Hvem er vi?

Studentadvokaten er en tjeneste som leveres av Advokatfirmaet Nidaros DA. Alle advokatene i vårt firma har selvsagt vært studenter. Vi vet veldig godt hvordan det er. Både på godt og vondt. Lommeboka er tynn, dagen er hektisk og man har det veldig mye moro. 

Studenter lever ofte under «fattigdomsgrensa» og er en gruppe i samfunnet som gjerne blir oversett og faller mellom to stoler. Studenter blir utnyttet i arbeidslivet og i husleiemarkedet. Mange får problemer med lærestedet og blir anklaget for juks. Noen studenter faller utenfor studenttilværelsen og blir syke uten at man får hjelp fra NAV. 

Det finnes utrolig mange studenter som aldri får hjelp rett og slett fordi de ikke har råd eller fordi de ikke tror de kan få hjelp.

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget av Advokatfirmaet Nidaros nettopp med tanke på å hjelpe studenter som kanskje trenger en advokat. Uansett om det er en krangel med sjefen, huseier, fakultetet, NAV, forsikringsselskapet, eksen eller andre. Uansett om du har fet eller tynn lommebok. Uansett om du studerer ved NTNU eller om du tar grunnkurs på videregående i Kirkenes, Notodden eller Kristiansand. 

Vi ønsker å yte bistand med høy kvalitet og tilby deg den kompetansen som trengs for å løse akkurat din sak. 

I mange tilfeller kan forsikringsselskapet ditt, fakultetet eller andre støtteordninger dekke vårt salær. I noen tilfeller kan vi påta oss saken gratis eller ved «no cure no pay». Vi ordner en løsning som både du og vi kan leve med! Det viktigste er at du får hjelp!

Vi er tilgjengelige på telefon, brev, sms, e-post, facebook, instagram, skype, facetime eller i våre kontorlokaler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat så hjelper vi deg!