Hvem er vi?

Om oss

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget av advokat Snorre Kristiansen og leveres av Advokatfirmaet Nidaros DA. Alle våre advokater har selvsagt vært studenter. Vi vet veldig godt hvordan det er. Både på godt og vondt. Lommeboka er tynn, dagen er hektisk og man har det veldig mye moro. 

Studenter lever ofte under «fattigdomsgrensa» og er en gruppe i samfunnet som gjerne blir oversett og faller mellom to stoler. Studenter blir utnyttet i arbeidslivet og i husleiemarkedet. Mange får problemer med lærestedet og blir anklaget for juks. Noen studenter faller utenfor studenttilværelsen og blir syke uten at man får hjelp fra NAV. 

Det finnes utrolig mange studenter som aldri får hjelp rett og slett fordi de ikke har råd eller fordi de ikke tror de kan få hjelp.

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget nettopp med tanke på å hjelpe studenter som kanskje trenger en advokat. Uansett om det er en krangel med sjefen, huseier, fakultetet, NAV, forsikringsselskapet, eksen eller andre. Uansett om du har fet eller tynn lommebok. Uansett om du studerer ved NTNU eller om du tar grunnkurs på videregående i Kirkenes, Notodden eller Kristiansand. 

Vi ønsker å yte bistand med høy kvalitet og tilby deg den kompetansen som trengs for å løse akkurat din sak. 

I mange tilfeller kan forsikringsselskapet ditt, fakultetet eller andre støtteordninger dekke vårt salær. I noen tilfeller kan vi påta oss saken gratis eller ved «no cure no pay». Vi ordner en løsning som både du og vi kan leve med! Det viktigste er at du får hjelp!

Vi er tilgjengelige på telefon, brev, sms, e-post, facebook, instagram, skype, facetime eller i våre kontorlokaler.

Ta kontakt for en uforpliktende prat så hjelper vi deg!

Våre tjenester

Det finnes utrolig mange studenter som aldri får hjelp rett og slett fordi de ikke har råd eller fordi de ikke tror de kan få hjelp.

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget med tanke på å hjelpe studenter som kanskje trenger en advokat og en støttespiller. Her er våre spesialiserte tjenester for studenter:

Studentadvokaten

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget for studenter, av advokater. Vårt ønske og mål er å hjelpe studenter over hele landet. Vi har spesialisert oss på blant annet saker der studenter blir mistenkt for fusk på eksamen, konflikter med huseier eller tvist med arbeidsgiver.

Alle studenter kan kontakte oss på telefon, e-post eller via chat. Det koster ingenting å kontakte oss. Vi vet godt at lommeboka er tynn.

Ta kontakt med oss i dag!

Tjenesten leveres av advokatfirmaet Nidaros DA.

Arbeidstvist

For deg som har en jobb ved siden av studiene eller kanskje sommerjobb.

Eiendom og utleie

For deg som opplever vanskelige huseiere, eller oppdager graverende feil på boligen du har kjøpt.

Fusk og juks

For deg som er mistenkt eller anklaget for fusk på eksamen. Du får gratis advokathjelp av oss.

Øvrige saksfelt

Vi har mange advokater som kan hjelpe deg, uansett hvilket problem du har.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll ut skjema og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

OBS! Ikke fyll inn sensitive opplysninger eller andres personlige informasjon i skjemaet. 

Personvernregeler

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk.