Øvrige saksfelt

Studentadvokaten er en tjeneste som leveres av Advokatfirmaet Nidaros DA

Vi har mange advokater som kan hjelpe deg, uansett hvilket problem du har. Vi har kompetanse på erstatning, studentrettigheter, fast eiendom, odel, trygdesaker, arbeidstvister, forvaltningsrett, nabokrangler, pasient- og personskade, barnefordeling, diskriminering, arv, samlivsbrudd og mye mer.

Vi strekker oss langt for å kunne hjelpe deg som student, uansett om lommeboka di er tynn, om du studerer på NTNU, UiO, UIT, videregående skole eller andre læresteder.

I noen tilfeller kan vi påta oss saken din gratis, «no cure no pay», og i andre tilfeller vil forsikringen din eller offentlige støtteordninger dekke advokatsalæret.

Dersom du er student og tror du kan ha behov for bistand så ring oss, send sms eller e-post.

Dersom det er saksområder vi ikke kan bistå deg med, rett og slett fordi vi ikke har den nødvendige kompetansen, så setter vi deg gjerne i kontakt med advokater i andre firmaer som vi vet at har den kompetansen akkurat du trenger.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll ut skjema og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

OBS! Ikke fyll inn sensitive opplysninger eller andres personlige informasjon i skjemaet. 

Personvernregeler

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk.

Våre tjenester

Det finnes utrolig mange studenter som aldri får hjelp rett og slett fordi de ikke har råd eller fordi de ikke tror de kan få hjelp.

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget med tanke på å hjelpe studenter som kanskje trenger en advokat og en støttespiller. Her er våre spesialiserte tjenester for studenter:

Studentadvokaten

Studentadvokaten er en tjeneste som er laget for studenter, av advokater. Vårt ønske og mål er å hjelpe studenter over hele landet. Vi har spesialisert oss på blant annet saker der studenter blir mistenkt for fusk på eksamen, konflikter med huseier eller tvist med arbeidsgiver.

Alle studenter kan kontakte oss på telefon, e-post eller via chat. Det koster ingenting å kontakte oss. Vi vet godt at lommeboka er tynn.

Ta kontakt med oss i dag!

Tjenesten leveres av advokatfirmaet Nidaros DA.

Arbeidstvist

For deg som har en jobb ved siden av studiene eller kanskje sommerjobb.

Eiendom og utleie

For deg som opplever vanskelige huseiere, eller oppdager graverende feil på boligen du har kjøpt.

Fusk og juks

For deg som er mistenkt eller anklaget for fusk på eksamen. Du får gratis advokathjelp av oss.

Øvrige saksfelt

Vi har mange advokater som kan hjelpe deg, uansett hvilket problem du har.